06 September 2013

Kalau Kahwin Lagi, Tolong Jaga Maruah Suami - Aidil
Andainya Rita Berkahwin Lain, Jaga maruah Dan Jangan Aibkan Suami Lagi | Setelah bertahun naik turun mahkamah memberi keterangan tentang isu rumah tangga mereka, akhirnya semalam pihak mahkamah memutuskan penceraian Aidil Zafuan dan Rita Rudaini melalui sistem pesanan ringkas (SMS) adalah sah.

Aidil Zafuan yang ditemui pihak wartawan selepas keputusan mahkamah itu mengakui sedih dengan penceraian ini tetapi tetap merasa terkilan dengan sikap Rita Rudaini yang sering memburukkan namanya melalui media sosial.


“Biarlah masalah ini saya simpan dan tidak perlu orang lain tahu. Namun, saya mahu menasihati Rita Rudaini, sekiranya ditakdirkan berkahwin lain, tolong jaga maruah suami, jangan sesekali mengaibkan suami,” ujar Aidil Zafuan, semalam.

Rita Rudaini dalam laporan yang sama turut memberikan kenyataan beliau yang kesal dengan tindakan terburu buru Aidil Zafuan dalam proses penceraian ini selain menganggap diceraikan melalui SMS sebagai satu penghinaan buat dirinya.

“Semuanya sudah selesai, saya berharap jika Aidil ditakdirkan mempunyai jodoh dengan wanita lain, saya doakan dia bahagia dan menjalankan tanggungjawab sebaiknya sebagai suami,” ujar Rita Rudaini yang di’temui selepas keputusan mahkamah selesai.

Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
\ /