24 Januari 2014

Urat Tangan Dan Jari Putus Ditetak PenyamunButterworth: Seorang wanita menerima lebih 80 jahitan selepas dipercayai ditetak dengan parang oleh seorang lelaki yang cuba menyamunnya dalam kejadian berhampiran sebuah pusat beli-belah di Seberang Jaya di sini, 11 Januari lalu.

Dalam kejadian jam 9 malam, mangsa mengalami kecederaan pada ibu jari tangan kiri, perut, lengan kanan dan paha, namun dilaporkan stabil selepas menerima rawatan kecemasan.

Tetakan secara rambang itu turut menyebabkan beberapa urat pada tangan dan jari mangsa putus menyebabkan anggota badan berkenaan tidak boleh digunakan secara normal dan mengambil masa untuk sembuh.

Menceritakan detik cemas itu, mangsa, Ang Chin Ting, 56, berkata, ketika kejadian dia memandu kenderaan pacuan empat roda miliknya seorang diri untuk ke pusat beli-belah berkenaan bagi menempah cermin mata.

Dia yang berhenti di kawasan gelap tidak menyangka sedang diperhatikan suspek yang tiba-tiba muncul dan mengarahkannya menyerahkan beg tangan yang dibawanya.Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
\ /